Schoonheidssalon

Als u een prachtige ontspanning in de vorm van massages krijgt, kunt u in onze Brusselse spa ook de schoonheidsservices krijgen, daarom heb u de volledige zorgkring en verjonging. Dus, in onze Gratiae Spa, bieden we ook een exclusieve schoonheidssalon aan. Onze cosmetici zijn de beste in de stad en zullen u voorzien van de premium schoonheidsbehandelingen. Niet alleen voor vrouwenplezier bieden wij schoonheidsservices, maar we zorgen ook gezichtsverzorging van mannen, zodat onze heren zich ook van tijd tot tijd kunnen ontspannen en zichzelf verwennen. Bij Gratiae spa is het jouw tijd om te schijnen.

Welke Gezichtsbehandeling is perfect voor jou?

Krijg gratis raadpleging
Bel +32 2 502 53 48

Welke Gezichtsbehandeling is perfect voor jou?

Krijg gratis raadpleging
Bel +32 2 502 53 48

Gezichtsbehandeling

Net als elke andere schoonheidsservice die wij aanbieden, is een gezichtsbehandeling bij Gratiae Spa een echte traktatie voor zichzelf. Niet alleen om te ontspannen, maar onze deskundige personeel van schoonheidsspecialisten kan u helpen bij het verbeteren van de huidomstandigheden en de beste huidverzorgingsproducten in ons assortiment aanbevelen. Wij voeren al onze gezichtsbehandelingsprocedures uit met de top-shelf Gratiae cosmetica, die bestaat uit premium biologische producten voor het ultieme gezicht en lichaamsverzorging.

Of het nu gaat om een peeling behandeling, afschilfering, extracties of wat gezicht u nodig heeft, we doen het met de Gratiae producten, en we kunnen ook de premium huidverzorging cosmetica aanbevelen om jeugd en stralende gloed van je huid te behouden. Het zal voor de huid als een echte traktatie voelen.

Zoals eerder vermeld, kunt u hier op onze betaalbare gezichtsprijzen rekenen in onze Brussels spa. Dus, zorg ervoor dat u zichzelf trakteert op verschillende vormen van gezichtsbehandelingen om de uitstraling van uw huid te behouden of te verbeteren. Wij bij Gratiae spa zorgen voor een verzorgend, verwend gevoel en laten uw huid gereinigd, verhelderd en stralend. Wij verzekeren u dat wij het beste zijn, en u komt terug voor meer aangename gezichtsbehandelingen.

Gouden Gezichtsbehandeling

Als u het niet wist 24k magie kan ook uw huid ten goede komen, het is tijd om luxe op uw teint te ervaren – ons geweldige gouden maskermasker. Hoewel een gouden gezichtsbehandeling zo extra duur lijkt, hebben we ervoor gezorgd dat u het voor u heeft, zodat u al zijn voordelen, die talrijk en op een betaalbare manier kunnen ervaren. Er is niets mis met jezelf eens een keer te verwennen en je voelt je nadien als een Egyptische godin.

Sinds de oude huidverzorging en Ayurvedische geneeskunde heeft goud zijn weg gevonden voor moderne huidverzorging vanwege zijn fantastische anti-aging voordelen. Moderne schoonheidsspecialisten maakten het opnieuw populair in de jaren 2000 en tegenwoordig, in onze beste schoonheidssalon bij Gratiae, kunt u ervan genieten. Sommige voordelen van de 24k gouden masker zijn de verbetering van de elasticiteit van de huid, verheldering, verhoogde huidsterkte, en uiteindelijk de vertraging van de veroudering van de huid. We hebben allemaal wat genot en verzorging nodig aan onze huid, omdat de huid het meest blootgesteld is aan de zon en vervuiling. Behandel jezelf met een prachtige spa dag, afwerkend met een vleugje luxe op je huid – je verdient het.

Voor een gevoel van luxe en plezier op uw huid te verkrijgen – bezoek de beste Brusselse spa. Onze gezichtsbehandelingen zijn professioneel, ultieme plezier, maar toch betaalbaar.

Contact Us
close slider

*Note: On Saturday & Sunday please call to make your booking