Geniet van de meest perfecte manicure-ervaring van onze bekwame medewerkers. Wij geven u de verwennerij ervaring met een mooie afgewerkte look!

Zichzelf verwennen met een prachtige manicure en pedicure is waar de meeste dames van genieten. Er is niets dat meer zegt “elegant” en “goed samengesteld” dan zorgvuldig behandelde handen en nagels. Laat uw handen namens u spreken en laat ons voor u zorgen – Gratiae Spa, de beste in Brussel.

Manicure
_______

Manicure (of manicure in het Frans) is een van de standaardbehandelingen voor degenen die de gezondheid en de schoonheid van hun handen en nagels willen behouden. Volgens sommige deskundigen, manicures dateren terug tot bijna 5000 jaar geleden. Zowel vrouwen als mannen willen hun handen en nagels er netjes uitzien, en vooral vrouwen houden ervan om hun nagels te behandelen met een vleugje aantrekkelijke kleur op hen, die hun hele uiterlijk kan afronden.

Er is niets beters te doen voor het verwennen van uw handen en nagels dan het contact met onze getrainde medewerkers. Onze meisjes zullen de volledige verwennerij voor uw handen uitvoeren, inclusief de inweken, handmassage, hydraterende massage en het in perfecte staat achterlaten van uw vingernagels. Afhankelijk van uw keuze voor het stylen van uw nagels (en de aanbevelingen van ons personeel, als u wat wilt), kunt u alles krijgen wat u wilt – van een schone en eenvoudige maar chique Franse manicure tot een paar sappige, vampy, of klassieke pop van kleur.

Onze nagelsalon maakt deel uit van ons exclusieve aanbod aan spa’s in Gratiae. Wij bieden u altijd de beste service en producten van topkwaliteit, zodat u zich ontspannen en mooi voelt. En wie zei dat vrouwen alleen voor hun handen zorgen? Onze mooie heren zijn ook welkom om een geweldige manicure te krijgen voor nette handen en nagels omdat we weten dat ze ook graag een geweldige indruk achterlaten met een mooie uitstraling. U bent van harte welkom om ons te bezoeken en wij staan garant voor de beste service voor uw handen en nagels.

Gel Nagel
_______

Het aanbrengen van een nagel (of in het Frans, ongle en gel) is een van de populairste praktijken in elke moderne nagelsalon op aarde. Veel van de hedendaagse klanten willen het uiterlijk van hun nagels verbeteren, vooral als hun natuurlijke nagelplaat zeer dun, gemakkelijk breekbaar of op een andere manier moeilijk te hanteren is. Er zijn zoveel variaties van de zogenaamde nagel om uit te kiezen: harde en zachte gel, gelglans (gellijm), noem maar op. We hebben het allemaal afgedekt in Gratiae spa! U kunt kiezen voor welke techniek u de voorkeur geeft en voor welke stijl u ook wilt kiezen – van een meer ingetogen, elegante nagel tot een stoere, lange, klauwachtige nagel. De tevredenheid van onze klanten is alles wat telt, en professionaliteit en service van topkwaliteit zijn wat ze altijd van ons krijgen.

Niet te vergeten om te vermelden, er is altijd een populaire misvatting over hoe “beschadigend” nagelgel is voor de nagels – om duidelijk te maken dat uit, een ongle en gel is niet van plan om iemands nagels te ruïneren – een onprofessionele en ongetrainde nagelsalon technicus is. Professioneel uitgevoerde gelnagels zorgen voor een mooie look!

Een andere techniek – dat is geen nagelgelmethode, maar een even bekende techniek – is acryl. Het wordt gemaakt door het mengen van een vloeistof en poeder voor diamant-harde nagels als de klanten wat verblindende effecten en extravagante looks willen.

Alle hierboven genoemde technieken zijn gemaakt om het totaalbeeld van uw nagels te verbeteren, afhankelijk van wat u wilt – of het nu gaat om de algemene bescherming van uw natuurlijke nagels of het bouwen van wat lengte aan hen als u het niet kunt natuurlijk (de zogenaamde faux ongles). Wat het geval ook is, na onze manicure, zult u ontevreden zijn.

Nagel kunst
_____

Bent u klaar om iets meer dan een eenvoudige nagelkleur op uw vers gemanicuurde en pedicuurde nagels te proberen? In dat geval moet je kiezen voor nagelkunst. Deze aantrekkelijke techniek is al zo lang populair. Elk jaar komen er nieuwe, spannende nagelkunststijlen tot leven. Als onderdeel van de manicure, nagelkunst kwam uit het oude China en betoverde de dames over de hele wereld. Op een gegeven moment wil iedereen creatief gedecoreerde en geschilderde nagels.

Onze hoog opgeleide technici kunnen kleine kunstwerken op uw nagels maken. Nagelkunst kan worden gedaan door alleen nagellakmiddelen te gebruiken, maar er zijn veel andere technieken zoals marmer, chroompoeder, acryl nagelkunst, 3D nagels en nog veel meer.

Pedicure
_____

Last but not least te vermelden is, zeker, een klein verwenwondertje dat een volledige cirkel geeft aan uw algehele verfraaiende behandeling – haar majesteitelijke, pedicure. Deze behandeling heeft, afgezien van de onmiskenbare esthetische voordelen, het meest verwennende wellness- en wellness effect. Het biedt ook de gezondheidsvoordelen voor de tenen en teennagels.

Onze getrainde medewerkers geven naast uw handen ook hun onverdeelde aandacht aan uw voeten en teennagels om ze mooi, zacht en soepel te maken. De prachtig gepedicuurde teennagels zullen de kersen op de top van de totale behandeling zijn, die het weken, scrubben, scrubben, voetmassage, schubbenverwijdering, het vormen van de nagels, en ten slotte – het schilderen van hen (of zelfs het uitvoeren van de gel techniek en/of nagel kunst).

De meeste vrouwen en mannen willen, afgezien van het feit dat ze voor de zomer hun voeten perfect willen hebben, het hele jaar door door ons laten verzorgen – niet alleen vanwege het uiterlijk, maar ook vanwege de perfecte service die we hier in Gratiae bieden. Onze klanten krijgen de beste service in Brussel – niet alleen dat onze technici veel vakmanschap hebben, maar ook onze klanten voelen zich comfortabel tijdens het hele proces. U zult zich comfortabel voelen, in de watten gelegd en omringd door beleefd personeel, altijd met een grote glimlach welkom heten.

Wanneer u in Brussel/Bruxelles bent en “nagelsalon bij mij in de buurt” typt op uw telefoon of PC, verschijnt onze naam op het scherm. Wij garanderen de meest zorgzame service en een mooi resultaat – u zult ons zeker opnieuw bezoeken. De beste mani pedi in de stad is in ons spa centrum, dus trakteer jezelf op deze ongelooflijke ervaring en laat je nagels altijd perfect gedaan hebben. Onze medewerkers zijn goed getraind om u de beste service te bieden, maar ook om u nuttige adviezen te geven over uw nagel en huidverzorging. Bezoek ons en u zult nooit iets anders zoeken!

Geniet van de meest perfecte pedicure-ervaring van onze bekwame medewerkers. Wij geven u de verwennerij ervaring met een mooie afgewerkte look!

Manicure? Padicure?

Call +32 2 502 53 48
Contact Us
close slider

*Note: On Saturday & Sunday please call to make your booking