Massage Spa Bruxelles - GRATiAE

“The best cure for the body is a quiet mind.”

~Napoleon Bonaparte

Klassieke Massage

Dit soort massage, ook wel bekend als Zweedse body massages, is een van de meest gevraagde. Het is erg populair om een reden – omdat het de beste manier is om lichaamsverzorging op lange termijn te bevorderen, vooral voor degenen die beginners zijn met het massage krijgen. Onze professionele massagetherapeuten in ons ‘centrum van massage’ bieden u de ultieme ontspanning en plezier aan.

Klassieke Massage kan zacht en makkelijk zijn, maar ook een beetje krachtiger en energieker. Als u dat wilt, kunt u uw Gratiae Spa-therapeut raadplegen over hoe u het wilt, of u kunt gewoon op de spa-massagetafel liggen en volledig vertrouwen op onze ervaren personeel om u te voorzien van de verwennerij en ontspanningsmassage. Als dit uw eerste massage ooit is, zal dit het perfecte begin zijn om de voordelen van deze ultieme vorm van ontspanning te leren kennen.

Stress verlichtende Massage

Heb je het te druk om te proberen de meest efficiënte manier te vinden om je stress te verlichten en te herladen voor nieuwe opdrachten? Bij Gratiae Spa (de beste Brusselse spa) ontstaat u niet alleen de stress en spanning van het hectische dagelijkse tempo, maar vindt u ook een rustig heiligdom om opnieuw te verbinden en te herwinnen.

Onze deskundige en zachte medewerkers zullen de beste combinatie van bewegingen op uw lichaam uitvoeren om de spierspanning te verliezen en uw lichaam los te laten en volledig ontspannen. Aangezien ontspanning in de vorm van een massage wetenschappelijk bewezen is gezondheidsvoordelen te hebben, nodigen wij u uit om angst en problemen bij onze deur te verlaten en in de wereld van rust te komen. Dus, als je jezelf een vraag stelt ” om hoe stress te behandelen ”, dan is ons antwoord – door een hemelse massage in Gratiae Spa te krijgen.

Welke massage is perfect voor Jou?

Krijg gratis raadpleging
Bel +32 2 502 53 48

Thaise Massage

Als u wilt deelnemen aan een vernieuwende massage, die wonderen doet voor spierpijn, rugpijn, enz. – schrijf u dan in voor deze geweldige massagebehandeling. Onze professionele therapeuten zijn goed opgeleid om alleen de juiste, yoga-achtige bewegingen van je lichaam te maken om u de authentieke Tai massage ervaring aan te bieden.

Deze oude massagetechniek, die Thaise massage is, eerst gedaan op boeddhistische monniken, werd gepopulariseerd en bracht naar de westerse wereld als een geweldige ontdekking voor het verlichten van rugpijn, hoofdpijn en andere gezondheidsproblemen. Deze Thaise therapie combineert acupressuur, Ayurveda en yoga houdingen, en zorgt voor een energieverbetering en verbetert uw bewegingsbereik. Onze gecertificeerde therapeuten zullen ervoor zorgen dat u onze kamers verrijkt en opnieuw energie krijgt. Het beste van Aziatische traditie naar onze Brusselse spa brengen, is wat we het beste doen. Dus schrijf je in voor de beste Thaise massage in België!

Japanse Hoofd & Gezichts Massage

Bent u opzoek naar een massage die niet alleen uw gezondheid verbetert, maar u ook het verbazingwekkende effect van verjonging aanbiedt? Dan heb je voor jezelf een perfecte traktatie gevonden. Deze Japanse massage is vanwege vele redenen magisch: naast het verbeteren van de bloedsomloop, het verbeteren van de bloedsomloop en het algehele welzijn beïnvloedt een zogenaamde Japanse hoofd spa een verrassend resultaat – een niet-chirurgische gezichtslift! Deze exclusieve, luxueuze behandeling is bewezen een fantastisch, verjongend effect te geven aan onze klanten sinds de allereerste behandeling.

Gratiae Spa is een van de zeldzame spa-centra om deze ongelooflijke behandeling te bieden. Shiatsu is een combinatie van massagehoofd en gezichtsmassage, die de bloedstroom verhoogt, de klieren stimuleert en de zogenaamde ‘opgeblazen blik’ van je gezicht vermindert. Als gevolg hiervan krijg je een mooie, stralende en getinte huid, evenals de ultieme stressverlichting en ontspanning. Deze uitstekende massage, gedaan door onze gecertificeerde experts, is een perfecte traktatie voor elke vrouw die die stralende gezicht wil behouden en gezond, gloeiend huid en haar. Verwen uzelf met deze Japanse massage en let op de zichtbare resultaten.

Hete Stenen Massage

Een van de traditionele massages is de hete stenen massage de enige die de vele gezondheidsvoordelen garandeert. Het wordt gecrediteerd aan Inheemse Amerikanen, waar het vandaan kwam, maar het bleef moderniseren en werd bekend om zijn voor de hand liggende voordelen. In deze unieke stijlmassage gebruiken we gelokaliseerde warmte van een warme steen gecombineerd met de zachte aanraking om spanning te verkrijgen, spieren te relaxen, stress en angst te verminderen en slaap te verbeteren.

Als je stress wilt verlichten, voel je me meer ontspannen en krijg wat voordelen voor je gezondheid (zoals het verbeteren van je immuunsysteem, het terugbrengen van pijn, enz.), Probeer deze geweldige stenen therapie. Bij Gratiae Spa bieden wij u een unieke, verwennerij ervaring om uw welzijn te verbeteren.

Aromatherapie Massage

Als u op zoek bent naar een therapie sessie om uw lichaam en geest te genezen, is deze ontspannende aromatherapie massage alles wat u nodig heeft. Een langzame, ontspannende massage zal u helpen ontspannen, en onze beste kwaliteit essentiële oliën toegevoegd aan een perfecte mix gaat een bedwelmende geur aan de kamer toe te voegen, die u kan helpen kalmeren, opnieuw inschakelen, opheffen of zo – afhankelijk van je behoeften. Deze aroma spa is het beste voor u als u zich lastig voelt, stress heeft of als u gewoon opzoek bent naar een geweldige aromatherapie sessie om uw zintuigen tegemoet te komen. Met onze premium kwaliteit Gratiae Spa cosmetische producten en essentiële oliën, evenals het meest vriendelijke personeel, krijgt u de ultieme genot en wordt u aangenaam verrast.

Contact Us
close slider

*Note: On Saturday & Sunday please call to make your booking