Voor perfecte permanente make-up en microblading technieken kiest u professionals. Bel ons en krijg de gewenste look – uw mooiste schoonheidsspecialisten!

Wilt u Perfect, toch natuurlijk uiterlijk? Kies voor permanente make-up!

De make-up komt voort uit het allereerste begin van onze beschaving en is altijd al een van de ultieme verfraaiende’ tools’ geweest voor zowel mannen als vrouwen. Make-up zorgt ervoor dat we er samen uitzien, met meer zelfvertrouwen en kan onze natuurlijke kenmerken perfect verbeteren. Mensen hebben gespeeld met make-up en zijn transformerende krachten in decennia en zelfs eeuwen. Daarom hebben we veel trends in de toepassing ervan meegemaakt, vooral in de 20e eeuw. Permanente make-up (of permanente make-up in het Frans) is echter een nieuwe trend en de populariteit ervan neemt toe door hoe praktisch het ook is.

Bij Spa Bruxelles kunnen onze klanten zich, naast een aantal verfraaiende behandelingen, ook trakteren met een professionele behandeling van permanente make-up toepassingen. Deze procedures maken uw dagelijks leven gemakkelijker. Met vollere, natuurlijk ogende wenkbrauwen of een perfecte kever kunt u tijd besparen bij het maken van uw make-up en u helpen om er elke dag perfect uit te zien.

Microbladen van wenkbrauwen – Voor een perfecte wenkbrauw!

Het vullen van uw wenkbrauwen met wenkbrauwproducten elke dag kan tijdrovend en uitputtend zijn. Als u uitgebreidere browsen wilt zonder dat u ze elke dag zelf hoeft in te vullen, is een microblading techniek voor u een perfecte oplossing.

Wanneer mensen aan permanente wenkbrauwmake-up denken, denken ze aan de zogenaamde’ wenkbrauwtatoeage’, onze techniek is veel verfijnder. Het geheim van deze geavanceerde technologie is het maken van dunne, haarachtige beroertes, om een realistisch en natuurlijk uiterlijk van je wenkbrauwen te bereiken. U kunt zeker zijn van de kwaliteit en veiligheid van de pigmenten die wij gebruiken. Onze technici gebruiken gesteriliseerde machines en producten en zorgen er ook voor dat u voorafgaand aan de afspraak wordt geraadpleegd.

Microblading prijzen bij Spa Bruxelles zijn zeer betaalbaar, gezien de kwaliteit waar we altijd op staan. Ook wordt de procedure afgestemd op uw behoeften, wensen en de unieke vorm van uw wenkbrauwen. Het resultaat is een natuurlijk uiterlijk dat aan het eind van de dag niet afwasbaar is!

Neem contact op met onze ervaren cosmetologen voor vragen of twijfels over microblading – wij helpen u graag op weg naar een perfecte look.

Wat zijn’ Lip Tattoo’ en’ Permanent Lijner’?

Net als de microbladerige wenkbrauw make-up, geeft deze techniek u een perfecte kever zonder uw lippenstift steeds opnieuw aan te brengen. Onze goed opgeleide schoonheidsspecialisten kunnen de vorm of de kleur van uw lippen veranderen, maar toch de natuurlijke uitstraling behouden, maar met verbeterde functies.

Met deze micropigmentatietechniek kunt u ook kiezen voor permanente eyeliner – of u nu een subtiele toets kleur wilt gebruiken om een beetje pigment aan uw wimperlijn toe te voegen of voor een meer opvallende lijn wilt gaan. Onze getrainde vakmensen doen alle nodige consulten en controles voor de gewenste procedure.

Het is nog nooit zo makkelijk en toegankelijk geweest om het gewenste, glamoureuze uiterlijk te hebben. Krijg in de handen van de professionals en maak uw dagelijkse make-up routine gemakkelijker en sneller door het verbeteren van uw schoonheid met onze permanente make-up!

Voor perfecte permanente make-up en microblading technieken kiest u professionals. Bel ons en krijg de gewenste look – uw mooiste schoonheidsspecialisten!

Manicure? Padicure?

Call +32 2 502 53 48
Contact Us
close slider

*Note: On Saturday & Sunday please call to make your booking