Massagetherapie vs. Chiropractische therapie

Als je op mij lijkt, blijf je waarschijnlijk liever bij andere medische zorgverleners weg en kan ik niet zeggen dat ik je de schuld geef. Hoewel ik volledige medische dekking voor je heb, moet je weten dat het tijd is voor mijn leven. Ik heb mijn zwakke momenten van pijn en sniffels net als iedereen, of op zijn minst alle anderen die goed voor zichzelf zorgen. Dus, als mijn lichaam een ​​boost lijkt te hebben, bezoek ik een van mijn twee favoriete beoefenaars van alternatieve geneeskunde; mijn massagetherapeut of mijn chiropractor.

Ik weet dat het heel moeilijk is om dat te doen, omdat het moeilijk is om dat te doen, omdat ik niet altijd weet welke van deze geweldige professionals op zoek zijn. Dus ik maak vaak een afspraak om mijn chiropractor te bezoeken voor een nieuw en verbeterd lichaamsdeel van mijn lichaam, en ik heb ook een afspraak met mijn massagetherapeut voor een flinke dosis graven en wrijven. Tussen hen in, voel ik me als een miljoen dollar en mijn financiën zijn helaas uitgeput. Ik denk dat wij, mijn lichaam en ik, het waard zijn.

Wat is het verschil tussen een massagetherapie en een chiropractische therapie?

Chiropractische therapie

• Chiropractische therapie concentreert zich voor het grootste gedeelte op de weefsels, zoals de wervelkolom en andere gewrichten, voor aanpassing en herschikking. Chiropractoren hebben enige training in massagetechnieken, maar hebben hun primaire en belangrijkste prioriteit.

• Chiropractoren zijn bevoegd om medische diagnoses te stellen, röntgenfoto’s te bestellen of bloed te laten werken.

• Chiropractoren kunnen geen medicijnen voorschrijven, maar ze kunnen supplementen of homeopathische middelen verkopen.

• Chiropractoren hebben geen medische verwijzingen nodig om hun werk uit te voeren.

Massagetherapie

• Massagetherapeuten presteren goed op de lichaamsweefsels zoals de spieren, pezen en ligamenten, maar ze zijn niet getraind.

• Massagetherapeuten mogen geen wettelijke medische diagnose stellen, röntgenfoto’s bestellen of bloed laten werken.

• Massagetherapeuten mogen geen alternatieve medicijnen voor hun alternatieve medicijn toedienen.

• Massagetherapeuten hebben geen verwijzingen nodig van iemand om hun massagesessies uit te voeren.

Een recent uitgevoerde studie in de Verenigde Staten van Amerika, een van de twee belangrijkste problemen in de wereld. voor pijn, osteoartritis, reumatoïde artritis, fibromyalgie, ademhalingsproblemen, hoge bloeddruk, hoog cholesterol, depressie, slapeloosheid en prostaatproblemen.

Natuurlijk zijn ze bezorgd, ze zouden geen acupunctuur en reflexologie moeten zijn voor hun eigen speciale manieren.

Which massage is perfect for you?

Free Consultation
Call +32 2 502 53 48
Contact Us
close slider

*Note: On Saturday & Sunday please call to make your booking