Massage Therapie Voordelen

Massage therapie is al eeuwenlang gebruikt. In feite zijn er zo veel van hen om de genezing aan te moedigen door bloedstromen te bevorderen, spanning te verlichten, nerveus te stimuleren, spieren en bindweefsel te verlengen en los te maken om ze elastisch te houden. Lees verder om te weten te komen wat de andere massage therapie voordelen zijn.

Massage therapie is gunstig omdat het afvalstoffen zoals melkzuur en koolzuur vermindert die opbouwt na een activiteit die krampen, ongemak en prikkelbaarheid veroorzaakt die kan optreden na het trainen in de sportschool. Door te werken met een therapeut, zal hij of zij uw immuunsysteem kunnen verbeteren en helpen bij het herstel van de weefsels door de bloedsomloop in de getroffen gebieden te verhogen.

Als u ziek bent, verwijdt de massagetherapie en opent bloedvaten, verbetert de bloedsomloop en verlaagt de congestie. Het verhoogt ook het aantal rode bloedcellen voor degenen die anemisch zijn.

Massage therapie fungeert ook als een mechanische reiniger die langs de lymf duwt en de eliminatie van afval en giftige afvalstoffen versnelt. Het helpt ook om edeem of druppel van de extremiteiten te elimineren.

Het verhoogt ook de bloedtoevoer en voeding aan de spieren zonder toe te voegen aan de belasting van giftig zuur dat wordt veroorzaakt door spiercontractie. Dit helpt u om schadelijke vermoeidheid te overwinnen als gevolg van inspannende lichamelijke inspanning of letsel.

Dit zal ook de spiertonus verbeteren en spieratrofie verhinderen of vertragen als gevolg van gedwongen inactiviteit. Het kan ook spierkrampen ontspannen en spanning verlichten.

Massage tot op zekere hoogte vergoedt voor gebrek aan oefening of spiercontractie, vooral voor degenen die zich herstellen van een letsel door veneuze bloed naar het hart terug te keren en tegelijkertijd de druk op dit vitale orgaan vergemakkelijkt.

Afhankelijk van het type massage therapie, kunnen sommige mensen slaperig, gestimuleerd of uitgeput voelen.

Sommige vormen van massage therapie kunnen spiervezels scheiden en de vorming van adhesies ontdoen of voorkomen. Het strekt ook het bindweefsel uit, dat allemaal helpt om het gevaar van fibroïden te verminderen.

Geloof het of niet, massage kan de vetcapsule in het subcutane weefsel breken zodat het vet uitstoot en wordt geabsorbeerd. Gecombineerd met goede voeding en lichaamsbeweging, kan dit de persoon helpen om gewicht te verliezen.

Massage therapie verhoogt ook de uitscheiding van vloeistoffen via de nier, stikstof, anorganische fosfor en zout bij normale individuen. Maar voor degenen die gewond zijn, doet het precies het tegenovergestelde omdat deze nodig zijn voor het repareren van weefsels.

Studies hebben aangetoond dat massage therapie de algemene circulatie en voeding van gewrichten verbetert en de eliminatie van schadelijke deeltjes in het synoviale vloeistof versnelt. Het helpt ontsteking en zwelling van de gewrichten te verminderen waardoor pijn wordt verlicht.

Het verspreidt ook de dema als gevolg van letsels aan ligamenten en pezen, vermindering van pijn en vergemakkelijkt de beweging.

Massage therapie verbetert de algemene circulatie en voeding van weefsels, vaak vergezeld van een toenemende uitwisseling van stoffen tussen de bloed- en weefselcellen, waardoor het weefselmetabolisme wordt verhoogd.

Dit soort therapie leidt ook de grotere kanalen en kanalen van het lichaam af, waardoor de auto-vergiftiging als gevolg van herabsorptie van giftige stoffen in deze kanalen wordt verminderd door verstopping of ontsteking.

Er zijn zoveel voordelen met betrekking tot massage therapie, daarom heeft bijna iedereen het nodig. Als u nog geen favoriet hebt gevonden, kunt u deze week een andere stijl proberen en daarna nog een volgende week naar hoe anders ze van elkaar zijn.

Which massage is perfect for you?

Free Consultation
Call +32 2 502 53 48
Contact Us
close slider

*Note: On Saturday & Sunday please call to make your booking