Hot Stone-massage

Gehoord over hete stenen massage? Heb je geprobeerd je over te geven aan dit soort therapeutische oefeningen? Zo niet, dan wed ik dat het nu tijd is voor u om te weten wat een hot stone-massage is en wat het voor u kan doen.

Het concept van hot stone-massage is tegenwoordig en enkele jaren geleden algemeen gewaardeerd en geaccepteerd in de gezondheidszorg. Talloze rapporten hebben namelijk opgemerkt dat hete stenen massage van de afgelopen vier jaar de woede werd van therapeutische centra, spa’s, salons en klinieken over de hele wereld. Tegenwoordig wordt het concept algemeen erkend als een van de meest effectieve verbeteringen aan de reguliere en traditionele massagetherapie.

Oorsprong van de therapie

In tegenstelling tot het populaire geloof, werd het concept van massage met hete stenen niet voor het eerst herkend in de woestijn van Arizona, of door de visioenen van heiligen zoals ooit beweerd door de massagetherapeuten. De waarheid is dat de oorsprong van de hot stone-massage 5000 jaar teruggaat tot India, met de oude helende traditie van Ayurveda. Volgens sommige onderzoeken is deze therapie afkomstig van die genezers die stenen uit de rivierbeddingen hebben gebruikt en deze verwarmen in warm water of hete kolen voordat ze worden gebruikt om elk oncomfortabel gevoel in het lichaam te behandelen. Het is door deze beoefening dat het concept hot stone-massagetherapie is geboren.

De basis

Hot stone-massage, ook bekend als verwarmde steen of la-stone massage, wordt gezegd dat het een uniek soort verbinding is die mensen ervaren met de natuur. Deze labeling komt misschien voort uit het feit dat hot stone-massage het gebruik en de toepassing van met water verwarmde basaltstenen van verschillende vormen en afmetingen omvat om elke soort onvolkomenheden in uw systeem te genezen.

De stenen worden meestal op de belangrijkste punten van het lichaam geplaatst, zoals de ruggengraat of de handen, terwijl de therapeut een diepe massage geeft. Volgens sommige experts zorgt de hitte op de stenen, wanneer gericht op de belangrijkste punten van het lichaam, voor dramatische en diepzinnige resultaten omdat het de vermoeide en vermoeide spieren verlicht. Afgezien van dit, beweren veel van degenen die de mogelijkheden van hete stenen massage erkennen dat de warme stenen de uitwisseling van lymfe en de bloedcirculatie door het lichaam sterk zullen stimuleren.

De wonderen van hotstone-massage eindigen daar niet alleen. Velen hebben verder gezegd dat massage met hete stenen zelfs het zenuwstelsel zal kalmeren, stijve spieren zal verlichten, de strakke gewrichten zal openen en vrije geblokkeerde energieën in het lichaam zal kunnen opsluiten, waardoor het lichaam kan functioneren zoals het was.

Om het allemaal samen te vatten, hier zijn de voordelen die hot stone-massage u kan bieden:

* Verbetert de bloedsomloop

* Stijve spierontspanning

* Opent dichte verbindingen

* Verzacht het zenuwstelsel

* Bevrijdt geblokkeerde energieën

* Helpt bij diepere ontspanning

Met al deze voordelen is het geen wonder dat massage met hete stenen nu ideaal wordt geacht voor mensen die erg gevoelig zijn voor diepe druk. De techniek wordt ook beschouwd als de beste voor degenen die worden getroffen door fibromyalgie met de verwarmde stenen zachtheid en zachtheid. En aangezien de stenen verlichting bieden voor vermoeide en vermoeidheidsspieren, is de hotstonemassage ongetwijfeld geweldig voor degenen die passies hebben om te skiën en wandelen.

Which massage is perfect for you?

Free Consultation
Call +32 2 502 53 48
Contact Us
close slider

*Note: On Saturday & Sunday please call to make your booking