Hoe kies je een goede massage therapie school?

Misschien vanwege de toenemende populariteit, hebben staten kennis genomen van massagetherapieclinics en wetten opgesteld om de praktijk in het land te reguleren. Hoewel dit grotendeels voordelig is voor de miljoenen Amerikanen die gebruik hebben gemaakt van hun diensten in het land, heeft het heel wat massagetherapeuten gefrustreerd in het land. Na jarenlang in de industrie te hebben gewerkt, moeten ze opeens een trainingcertificaat krijgen waarin staat dat ze het werk dat ze al vele jaren doen kunnen uitvoeren.

Staatswetten zijn nog steeds staatswetten en men kan er niets aan doen tenzij ze natuurlijk naar een andere staat willen gaan en kijken of de wetten daar anders zijn. Maar de meeste mensen willen graag in hun land blijven en de diensten voortzetten die ze al in het land hebben gevestigd. Sterker nog, de meesten gaan naar massagetherapie opleidingsscholen om hun certificaten te behalen. Immers, scholing wordt een koud kunstje gezien het feit dat ze al weten waarvoor ze zullen trainen. Ze hebben alleen het papier nodig.

Een van de problemen waarmee deze mensen worden geconfronteerd, is echter hoe ze de juiste trainingsschool vinden die past bij hun planning en hun budget. Hier zijn enkele tips om hen te helpen.

1. Locatie

Een manier om geld en tijd te besparen, is om scholen die bij u in de buurt zijn of op uw werk te vinden, afhankelijk van uw planning. Als u bijvoorbeeld naar school gaat na het werk, is het logisch om te zoeken naar scholen in de buurt van de massagetherapieclinics waar u voor werkt.

2. Collegegeld

Een andere grote overweging voor mensen is het collegegeld. Dit geldt vooral voor mensen die niet genoeg geld hebben om zichzelf naar school te sturen. Zoveel als je kunt, op zoek naar programma’s met flexibele betalingsvoorwaarden en, indien mogelijk, een school die een beursprogramma aanbiedt. Je kunt aanbieden om in deeltijd les te geven of om op school te werken in ruil voor korting. Sommige mensen hebben meer tijd dan geld in handen, dus dit kan werken.

3. Certificering

Vergeet niet dat niet alle scholen worden erkend door de bestuursorganen die de certificering en de licentie afgeven. Het is belangrijk dat u voordat u zich inschrijft, ervoor zorgt dat de school die u hebt gekozen, is gecertificeerd door de regelgevende instantie van de staat. Anders gaan al je tijd en geld verloren. Eigenlijk, als advies: vraag om een ​​lijst van de scholen die ze herkennen voordat je op zoek bent naar een massage-therapieschool. Op die manier kunt u er zeker van zijn dat wat u ook kiest, al legitiem is. Er wordt geen tijd verspild met het zoeken naar scholen die in de eerste plaats niet worden geaccepteerd.

4. Specialisatie

Net als gewone scholen zijn er massagetherapie die scholen opleiden die meer expertise hebben op een bepaald gebied. Als u zich op een bepaald veld wilt concentreren, is het logisch dat u de school kiest die bekend staat om dat veld. Op deze manier kunt u profiteren van beter onderwijs, omdat de meeste instructeurs zich daar waarschijnlijk zullen specialiseren op dat gebied van specialisatie.

Dit is met name het geval als het veld waar u naar toe wilt gaan, het technischere is waarvoor u moeilijker kunt trainen en studeren.

Which massage is perfect for you?

Free Consultation
Call +32 2 502 53 48
Contact Us
close slider

*Note: On Saturday & Sunday please call to make your booking