"To keep the body in good health is a duty... otherwise we shall not be able to keep our mind strong and clear."

-Buddha

Massage? Gelaats?

vraag vandaag over onze aanbiedingen

Massage Spa Bruxelles – GRATiAE

We hebben allemaal soms een “ontsnapping uit de realiteit” nodig en een uitstekende, rustgevende massage om ons als nieuw te laten voelen. Als u op zoek bent naar de “rue de spa Bruxelles” in onze prachtige stad, is Gratiae spa wat u nodig heeft.

Door het besluit om drie jaar geleden de meest ontspannende omgeving naar de Europese hoofdstad te brengen, wilden we het een betere ervaring voor onze klanten maken, door hen de beste spa in Brussel België te bieden. U vindt uw plaats van comfort en ontspanning in onze luxueuze omgeving, gelegen in het centrum van Brussel (Galerie du Roi 4).

In ons rijk assortiment Gratiae cosmetics merk, dat organisch en exclusief is voor ons spa-centrum, bieden wij de premium spa services aan. U kunt meer weten over de Gratiae cosmetica op http://www.gratiaecosmetics.com/nl/ . Met de combinatie van dit topkwaliteit schoonheidsmerk en onze professionele medewerkers verlaat u onze faciliteiten verjongd, opnieuw aangedreven en rijker voor de geweldige ervaring – en kom zeker terug voor meer. U zocht naar het dagelijks “Brussels spa hotel” en vond de oase om uw innerlijke vrede en uiterlijke frisheid en schoonheid te herwinnen.

Gratiae spa Brussel is in 2014 opgericht als gevolg van onze wens om op de best mogelijke manier aan onze klanten te voldoen, door hen een premium massage en algemene spa-ervaring in het hart van Brussel te bieden. Ons personeel bestaat uit professionele masseurs en schoonheidsspecialisten die u veel plezierige en voordelige gezicht- en lichaamsbehandelingen zullen bieden, evenals massages.

Spa Diensten

Zoals het wetenschappelijk bewezen is, heeft spa therapie een verscheidenheid aan voordelen voor je lichaam, maar ook aan je geest. Verschillende schoonheidsbehandelingen kunnen geweldige effecten hebben, zoals het ontdoen van toxines in ons lichaam, het vrijkomen van serotonine (die essentieel is voor onze goede stemming, slaap, enz.) En de natuurlijke gloed van onze huid terugbrengen.

Bij Gratiae Spa (de beste spa Brussel kan aanbieden), willen we u ontspannen en vernieuwd laten voelen na onze behandelingen. Wij bieden tal van spa-behandelingen van geweldige kwaliteit voor een concurrerende prijs (die zeldzaam is om betaalbare prijzen te hebben bij spa-hotels in Brussel). Onze spa-behandelingen zullen de soepelheid en uitstraling van uw huid herstellen, evenals uw lichaam op de best mogelijke manier ontspannen. Voor al onze behandelingen gebruiken we de kwalitatief hoogwaardige organische schoonheidsproducten voor een gezond, stralend gezicht.

Onze goed opgeleide medewerkers bieden u de beste massage om u te helpen ontspannen en u een broodnodige pauze te geven van het stressvolle dagelijkse leven. Het zal je opnieuw stimuleren en de algehele lichaamsspanning verminderen van hard werk en zware dagelijkse routine.

Naast massage, kunnen wij u de verjongende gezichtsbezorging geven. Onze gezichtsbehandelingen zijn bedoeld om de gezonde gloed en jeugdigheid terug te brengen, om uw huid soepel en zacht te laten. Onze schoonheidsbehandelingen zullen het ultieme verwennen effect hebben, evenals de voor de hand liggende positieve resultaten. Als u niets anders dan het beste regelt, moet u in onze magische wereld van nieuwe technologieën in combinatie met oude tradities stappen. Wij geven u de meest verfrissende spa-ervaring en premium huidverzorging verpakt in een ontspannend genot voor de zintuigen.

Kan niet kiezen tussen Massage of Gezichtsvermogen?

Raadpleeg Ons
Call +32 2 502 53 48

Massage Diensten

Voor de bureau werknemers, degenen met pijnlijke spieren, of gewoon voor de mensen die af en toe willen ontsnappen aan de dagelijkse rush, is een massage de meest voordelige behandeling waarin u kunt investeren. Degenen die vaak massages krijgen, investeren in hun algemene gezondheid en welzijn . Er wordt gezegd dat een Touch behandeling zoals massage, in de veilige omgeving, met professioneel en vriendelijk personeel, een ongelooflijk therapeutisch effect op ons kan hebben.

Als u denkt “Ik zou zeer graag een spa-salon bij mij in de buurt vinden om me een geweldige massage te geven,” dan bent u op de juiste plek. Bij Gratiae bieden we een verscheidenheid aan verschillende massages om te kalmeren, te ontspannen, te verjongen en stress te verlichten. Met de combinatie van betoverende essentiële oliën, professionele technieken en rustgevende en comfortabele, maar verwennerij en luxe omgeving, geniet u van de meest ontspannende ervaring die snel een maandelijkse of wekelijkse routine kan worden. Wij zorgen ervoor dat onze klanten altijd comfortabel en gelukkig zijn, zodat ze terugkomen voor meer.

Of u nu voor een klassieke massage, Thaise, aromatherapie massage of een andere massage komt dat wij aanbieden, garanderen wij dat u zich gerelaxeerd, klaar voelt voor de dagelijkse uitdagingen. Trakteer uzelf met de beste spa in Brussel / Bruxelles België en ontdek uw oase van ontspanning in het stadscentrum.

Krijg een premium kwaliteit, revitaliserende massage en spa-ervaring voor betaalbare prijzen. Wij zijn degene die u nodig heeft om te ontspannen. Bel ons nu op +32 2 502 53 48

Bruxelles / Brussels

Brussel is de hoofdstad en de grootste stad van België. Het wordt verklaard als het niet-officiële zogenaamde Europese hoofdstad, evenals de Vlaanderen. Deze stad zal u verbazen met de contrasten van oude, gotische en nieuwe, moderne architectuur, bars en clubs, fantastisch eten en smalle straatjes met veel ziel in.

Onder zoveel prachtige bezienswaardigheden, is het belangrijk om een aantal te noemen als het centrale plein Grand Place, met de fantastische ‘bloempot’, dat een van de elementen is dat Grand Place een van de mooiste pleinen van Europa maakt. Ook Brussel / Bruxelles is beroemd om zijn talrijke musea, waar u alles naar uw smaak kunt vinden, of het nu chocolade, kunst, moderne architectuur is – de keuze is nooit beëindigd. Niet te vergeten de beroemde Palais Royal, Palais de Justice, de prachtige gotische kathedralen en kerken …

In tegenstelling tot alle gotische architecturen is een van de meest bezochte bezienswaardigheden – het Atomium, het staal-aluminium wondergebouw, gebouwd voor de Wereld Expo in 1958. Ook is er een overvloed aan goed onderhouden, mooie parken In Brussel. Elk park heeft fonteinen, beelden, prachtige bomen, grasvelden en wandelpaden.

Ook is een van de Belgische handtekeningen de chocolade, die u van de beste kwaliteit in Brussel kunt kopen. Het is tijd om een van de mooiste Europese steden te bezoeken en ervan te genieten.

Vraag? Commentaar? Idee? Laat ons weten:

Contact Us
close slider

*Note: On Saturday & Sunday please call to make your booking